om oss

Vi är webbyrån som gör ditt företag lönsammare än vad ni kunde vara möjligt. Vi startade 2009 i Linköping och utvecklade främst webblösningar. Vi har sedan dess ständigt diversifierat produktportföljen och är nu en full-service byrå. Ni ska kunna vända er till oss oavsett om det gäller en liten hemsida eller en avancerad och unik webblösning. Och vi gör allt från analys, support, design, utveckling och marknadsföring. Vår idé om lönsamma webblösningar har uppskattats av våra kunder och vi har nu över 400 kunder. Våra kunder är inte geografiskt bundna, men många är företag i Stockholm, mälardalen, och norrland.

 

Vi är ett gediget gäng med många års erfarenhet inom många olika områden. Vi bredder hela tiden våran kompetens genom att anställa fler och fler inom olika relaterade områden. Vi har experter såväl inom utveckling som grafisk design och marknadsföring. Har du de rätta kompetenserna så tveka inte på att skicka in ett spontant CV. För rätt personer finns det alltid plats att utvecklas hos oss. Vår ambition är att bli Sveriges bästa arbetsplats.

 

Ett otroligt ambitiöst och professionellt gäng som överträffade alla våra förväntningar – Jan Olsson (Marknadschef ABB Robotics)

 

Vi har konstant expanderat sedan våran start 2009. Våran plan är att fortsätta i den riktningen. Vi tycker att vi är Sveriges bästa webbyrå, men vi vill bli bättre. Vi är bekväma att bli bedömda på vårt arbete av våra föregående och nuvarande kunder så ta inte vårat ord för det utan hör med någon av alla vår kunder vad de tycker.