Referenser

Här presenterar vi några av de branscher vi genomfört framgångsrika arbeten inom. Det kan handla om att vi arbetat med ett kortare projekt med design och analys till mer kompletta webblösningar. Tack vare att vi även samarbetar med ett stort antal företag inom angränsande områden kan vi med säkerhet säga ”Inget jobb är för litet eller för stort – Det tar bara olika lång tid”.

Kontakta oss gärna så kan vi presentera vad vi kan göra för att även du ska bli en i raden av nöjda kunder.

Fintech –  Företag med idéer inom Fintech finns det gott om. Men det handlar om att kunna utveckla en idé till verklighet. Att kunna applicera dessa i en webblösning som lyfter upp idén på ett sätt som gör att konsumenten kan ta emot och uppskatta tjänsten. Under de senaste åren har arbeten inom Fintech ökat avsevärt. Delvis beror det på att branschen överlag ökat men även genom den kompetens som kommit till vårt företag i början av 2016.

Bland de arbeten vi utfört kan exempelvis Consector nämnas där vi delvis arbetat med marknadsföring och teknisk analys av företaget. Inom detta segment (lån) är konkurrensen stenhård och det gäller därmed att ”tänka utanför boxen” om man ska nå ett resultat som andra inte når.

Marknadsföring – När vi arbetar med marknadsföring jobbar vi alltid med ett helhetsperspektiv. Det handlar inte bara om att mäta resultatet av Adwordskampanjer eller bygga varumärke utan att se på resultatet som helhet. Ett flertal av de företag vi samarbetet med har haft brist på överblick på de olika marknadsföringskanaler de arbetat mot. Ofta handlar det om företag som precis tagit ett nytt steg i utveckling eller lanserat en ny produkt – och inte känner sig säkra på hur man ska hantera marknadsföringen i denna utvecklingsfas.

Bland de arbeten vi utfört kan både livsmedelsproducenter, modemärken som H&M och litteratur som Adlibris nämnas. Detta med allt från de minsta enmansföretagen till de med hundratals anställda.

Webblösningar – Idag vill kunderna använda sina mobiler till allt. Det handlar inte längre bara om att kunna shoppa kläder eller se vilken biofilm som visas via mobilen. Mobilen är allt från kommunikation till betalning och bokning. Med individuellt anpassade webblösningar skapar vi lösningar som möter kundens behov – och underlättar för företagen.

Bland de arbeten vi utfört hittas bland annat bokningsappar för biltvättar och frisörer samt interna kommunikationslösningar inom föreningar.

Du har behovet – Vi har lösningen.